Resultaten voor theater almere stad

Show image.
Theater Kunstlinie Almere Flevoland.
Almere Centrum Klantenkaart. Over KAF EXPO. Stad van Lego. Landschapskunst in Flevoland. House of Arts. Magical Mystery Tour. Once more, with feeling. Zalen en foyers. KAF THEATER programmeert een breed programma aan theatervoorstellingen. Van bekende cabaretiers tot intieme toneelvoorstellingen, van meeslepende musicals tot live muziek.
Kunstlinie Almere Flevoland Ticketshop Eventim.
Koninklijk Theater Carré. World Forum Theater. De reserveringstijd van je tickets is afgelopen. Reserveer je tickets opnieuw. Je kunt je tickets maar voor een bepaalde tijd reserveren. De resterende tijd wordt tijdens het bestelproces getoond. Ticket extra tickets. Kunstlinie Almere Flevoland.
Kunstlinie Almere Flevoland Almere Centrum.
Kunstlinie Almere Flevoland. Bij de Kunstlinie Almere Flevoland KAF vind je cabaret, muziek, musical, opera, toneel, dans en jeugdtheater. KAF staat bekend om haar bijzondere architectuur. De architectuur is naar aanleiding van een prijsvraag onder gerenommeerde architectenbureaus ontworpen door Kazuyo Sejima en Ryue Nishizawa van het Japanse architectenbureau SANAA. Het theater werd in 2007 geopend door Koningin Beatrix. Wist je dat de gedenksteen die in de vloer van de centrale is geplaatst een Japanse haiku bevat? Er staat op: Water glas en licht monument voor verbeelding in een nieuwe stad.
Theater Almere Theaters en voorstellingen in Almere.
Uitgaan in Almere biedt tal van mogelijkheden: een hapje eten in een van de vele restaurants waarna een bezoek aan het theater of bioscoop mogelijk is. Kunstencentrum de Kunstlinie is de schouwburg van de stad. Ze valt op door de bijzondere architectuur en de unieke ligging aan het Weerwater.
De Glasbak.
De Glasbak Theater Cultureel Centrum. Een theater en verzamelgebouw voor podiumkunstenaars van amateur tot beroeps, van jong tot oud. Een schitterend kleurrijk cultureel centrum waar verschillende disciplines samensmelten. Wij activeren Almeerders zelf cultureel te gaan ondernemen en ondersteunen hun daarbij, waar nodig.
Theather VVV Almere.
De stad heeft een breed aanbod aan theatervoorstellingen. De theaters in Almere hebben het hele seizoen een internationaal aansprekend programma, terwijl de verschillende theatergroepen je in het zomerseizoen verwennen met spectaculaire en fantastische buitentheaters. Vis à Vis geeft elke zomer bijzondere shows waar mensen uit heel Nederland naartoe komen. In Almere kun je zeker terecht voor theaters met geweldige shows! Ben je op zoek naar een leuk uitje? Bekijk dan de UIT in Almere website! Bekijk hier alle theatervoorstellingen! Theater: De Theatertroep Zonder Toestemming.
Theater Almere alle theaters en theatervoorstellingen.
Om een echt complete avond uit te beleven kunt u uw theatervoorstelling combineren met een themadiner in het theatercafé. Het oudste theater van Almere, Theater de Roestbak, gaat tegenwoordig door het leven als Corrosia. U vindt dit theater aan het Stadhuisplein in Almere Stad.
Theaters in Almere Almere Centrum.
Zo vind je in Almere de Kunstlinie Almere Flevoland, voorheen Schouwburg Almere en de nieuwe bibliotheek Stad. Een bezoekje brengen aan een theater in Almere zal je vast niet teleurstellen, want de schouwburg en de nieuwe bibliotheek bieden voor het hele gezin de leukste voorstellingen aan.

Contacteer ons