Resultaten voor almere centrum 2e paasdag

Alle koopzondagen Almere in 2017.
In winkelcentrum DoeMere is het iedere eerste zondag van de maand koopzondag. De koopavond is in het centrum van Almere op donderdagavond. In Almere DoeMere, Almere Buiten en Almere Haven is het koopavond op vrijdagavond. De winkels zijn dan open tot 2100: uur.
Openingstijden Almere Centrum.
Op de volgende dagen zijn de winkels in het centrum van Almere als volgt geopend.: Nieuwjaarsdag 1 januari gesloten. Goede vrijdag 14 april geopend tot 18.00 uur. eerste paasdag 16 april gesloten. tweede paasdag 17 april open van 12.00 17.00 uur.
Koopzondag Almere 2017 Koopzondagen.NET.
Alle grote winkelconcerns zijn gevestigd in Almere, maar ook verschillende kleinere winkels zijn gevestigd in de stad. Daarnaast heeft Almere veel leuke restaurants en cafés waardoor u de koopzondag in Almere leuk kunt afsluiten. Citymall is een winkelcentrum in het centrum van Almere.
Winkelcentrum Citymall Almere Algemene informatie Almere.
Uitstappen station Almere Centrum. Citymall Almere bevindt zich aan de zuidzijde van het station en ligt op circa vijf minuten loopafstand. Citymall Almere is goed bereikbaar per bus. De haltes Passage, Stadhuisplein, Flevoziekenhuis en Station Centrum bevinden zich binnen Almere Centrum.
Pasen Almere Centrum.
Tweede paasdag geopend! Op tweede paasdag, 17 april kan er in Almere Centrum volop geshopt worden. De winkels in Almere Centrum zijn namelijk tweede paasdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Naast het feit dat de winkels geopend zijn, zijn er ook verschillende activiteiten in het paasweekend.
Pasen in Almere VVV Almere.
2e paasdag is het centrum geopend van 12.00 17.00 uur. Rond een dagje shoppen af met een uitgebreid diner bij één van de vele restaurants op het Belfort of andere restaurants in Almere. Paasbrunchen in Almere kan op veel verschillende plekken.
Almere.
Met een bioscoop, theater, cultuur, horeca en een uitgebreid aanbod aan winkels heeft winkelcentrum Citymall Almere genoeg in huis om groots te komen winkelen binnen Almere Centrum. Grote merken in herenmode, damesmode, kindermode, lifestyle, entertainment én elektronica zijn terug te vinden in onze winkels en warenhuizen.
Winkels tweede paasdag geopend Almere Centrum.
Winkels tweede paasdag geopend. Op tweede paasdag, 17 april, zijn de winkels in Almere Centrum geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Dit betekent dat jij op je extra vrije dag lekker kunt shoppen. Ga lekker uit eten en je paasweekend is compleet.
Homepage Almere Centrum.
Stichting Stad Natuur Vossenburcht. Felice Hair Nail Beauty Bridestyling. Horeca, Eten Drinken. Treatwell Beauty Footzz. Mode Schoenen, mode. Bakkerij, Eten Drinken. G-Star Raw Almere. G-Star Raw Almere Centrum. Picture People Almere Centrum. King of the Ribs Almere. Barista Café Almere.

Contacteer ons