Meer resultaten voor wat te doen met pasen in almere

Pasen in Almere VVV Almere.
Het paasweekend rond je natuurlijk af met een dagje paasshoppen in Almere! Ja, de winkels in Almere Centrum zijn open! Meer ideeën opdoen? Bekijk het gehele paasaanbod in Almere hier. Het paasweekend in Almere valt in het weekend van 16 en 17 april. Gedurende deze dagen zijn er in de stad vele leuke paasactiviteiten en uitjes te ondernemen. Tijdens Pasen valt er genoeg te doen in Almere.
Pasen Almere DagjeWeg.NL.
We gaan met volwassenen en kinderen. Geen gratis activiteiten. zoek opnieuw wis zoekfilter. Almere Pasen 8 uitstapjes. Wat is er te doen? Dagje uit acties. Met collega's' eropuit? Vind je bedrijfsuitje! Almere Pasen 8. Blus de brand in het Veiligheidsmuseum.
Wat te doen in Almere met Pasen? Almere Vandaag. Wat te doen in Almere met Pasen? Almere Vandaag.
Wat te doen in Almere met Pasen? Mirjam van Putten. Heerlijk een paar dagen vrij. Maar weet je nog niet wat je wilt doen? Geen probleem, dichtbij geeft hier een overzicht van leuke uitjes in en rondom Almere. Heerlijk een paar dagen vrij.
Agenda VVV Almere.
Eten en Drinken. Maak een keuze om de resultaten te verfijnen. Wat is er vandaag te doen? Muziek: Apollo Ensemble. Kunstlinie Almere Flevoland, Almere. zaterdag 13 januari 2018. Op 13 januari neem jij een reis door de muziekgeschiedenis met Apollo Ensemble in KAF.
Wat te doen in Almere: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Wat te doen in Almere. Foto's' van Almere. Kaart van Almere. Alle Almere hotels. Hoteldeals voor Almere. Lastminutehotels in Almere. 5-sterren hotels in Almere. 4-sterren hotels in Almere. 3-sterren hotels in Almere. Almere Hotels met een zwembad. In de buurt van bezienswaardigheden.
Alle evenementen in Flevoland op een rij.
Conciërge Lomeier gaat ernaar op zoek en belandt in een hallucinante trip. In dit juweel van De Roovers uit Vlaanderen passeren heel wat clichés uit Duizend-en-één-nacht de revue. Terwijl we ons gewoon op de zevende verdieping van een appartementsblok bevinden. Hier woont Fatima met Francisca, die elke avond op haar stoel in slaap valt. In haar droom is ze een Arabische prinses. Niemand krijgt haar wakker, tot drie mannen haar trachten te kussen Arabisch nacht geeft ons een inkijkje in het eenzame leven van een vijftal bewoners in zon grote anonieme woonkazerne. Overdenking en Waarnemingen. Van 2000: tot 2200.: Spiritueel centrum Espirit" verzorgt op dinsdag 16 januari 2018 een Overdenking en Waarnemingen door Cursisten van Intuïtieve Ontwikkeling 3. Als onderdeel van hun opleiding krijgen cursisten in hun laatste jaar van de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling III, de kans om ervaring op te doen om voor een zaal te staan.
VVV Almere.
Kinderspeurtocht door het centrum. Wat is er vandaag te doen? De nieuwe bibliotheek Haven, Almere. Jeugdworkshop: TechKids; Hack de bibliotheek 8. woensdag 24 januari 2018. Op woensdag 24 januari vindt in bibliotheek Haven de eerste aflevering plaats van de 3-luik Virtual Reality. Vandaag beginnen we met een basiscursus Cospaces.
blog Tips voor kinderuitjes met Pasen in Almere Kidsproof Almere.
Ontvang onze nieuwsbrief. Tips voor kinderuitjes met Pasen in Almere Terug naar het overzicht. Leuke tips voor uitjes met kinderen tijdens de Paasdagen! Een paar vrije dagen op komst om samen met de kids leuke dingen te gaan doen. En of je nu zin hebt om lekker te gaan brunchen of om samen de natuur in te gaan, op Kidsproof.nl vind je dé beste tips bij elkaar. Kijk bijvoorbeeld eens in de rubriek Eropuit. Daar vind je een overzicht van alle leuke uitjes bij jou in de buurt. Het Vroege Vogelbos bijvoorbeeld is echt een aanrader. Daar kun je lekker wandelen, even bij de Schaapskooi en lammetjes gluren en lekker wat drinken of lunchen bij de theeschenkerij het Eksternest.
Uittips voor Pasen in Almere: je verveelt je niet tijdens het paasweekend! Biblyo.
Er zijn veel kraampjes met leuke en lekkere dingen. Op het Forum kun je optredens van de Biba Boerderij bekijken en natuurlijk zijn de winkels open! Meer informatie is te vinden op de website van Almere Centrum. Op beide paasdagen is Veiligheidsmuseum PIT geopend en staat het museum in het teken van de brandweer. De brandweer blust brand, maar wat doen zij nog meer? Doe de speciale tour door het museum over kunstenaar, uitvinder en generaal-brandmeester Jan van der Heijden en ga aan boord van de historische blusboot Jan van der Heyde II. Voor kinderen is er een leuke brandweerspeurtocht. Verkleed je als de brandweer, speur naar de brandweerobjecten in het museum en ontdek wat de brandweer allemaal doet. Kortom, vervelen tijdens Pasen?

Contacteer ons