Resultaten voor wat te doen met pasen in almere

blog Tips voor kinderuitjes met Pasen in Almere Kidsproof Almere.
Ontvang onze nieuwsbrief. Tips voor kinderuitjes met Pasen in Almere Terug naar het overzicht. Leuke tips voor uitjes met kinderen tijdens de Paasdagen! Een paar vrije dagen op komst om samen met de kids leuke dingen te gaan doen. En of je nu zin hebt om lekker te gaan brunchen of om samen de natuur in te gaan, op Kidsproof.nl vind je dé beste tips bij elkaar. Kijk bijvoorbeeld eens in de rubriek Eropuit. Daar vind je een overzicht van alle leuke uitjes bij jou in de buurt. Het Vroege Vogelbos bijvoorbeeld is echt een aanrader. Daar kun je lekker wandelen, even bij de Schaapskooi en lammetjes gluren en lekker wat drinken of lunchen bij de theeschenkerij het Eksternest.
Pasen in Almere VVV Almere.
Voor de echte avonturiers zijn er verschillende speurtochten te doen. Ga paaseieren zoeken 1e paasdag tijdens een potje Paasei Golf bij Outdoorpark SEC Survivals of ga naar het Paasweekend van Veiligheidsmuseum PIT. Winkel met Pasen je nieuwe lente garderobe bij elkaar en ga flitsend de lente in. In Almere Centrum vind je een groot aanbod aan winkels en grote merken.
Uittips voor Pasen in Almere: je verveelt je niet tijdens het paasweekend! Biblyo.
Er zijn veel kraampjes met leuke en lekkere dingen. Op het Forum kun je optredens van de Biba Boerderij bekijken en natuurlijk zijn de winkels open! Meer informatie is te vinden op de website van Almere Centrum. Op beide paasdagen is Veiligheidsmuseum PIT geopend en staat het museum in het teken van de brandweer. De brandweer blust brand, maar wat doen zij nog meer? Doe de speciale tour door het museum over kunstenaar, uitvinder en generaal-brandmeester Jan van der Heijden en ga aan boord van de historische blusboot Jan van der Heyde II. Voor kinderen is er een leuke brandweerspeurtocht. Verkleed je als de brandweer, speur naar de brandweerobjecten in het museum en ontdek wat de brandweer allemaal doet. Kortom, vervelen tijdens Pasen?
TIP: leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Almere.
Wij verzamelen toffe uitjes voor je in Almere! Onze uitagenda staat altijd vól met leuke activiteiten die je op een specifieke datum kunt doen. Tussen al onze tips vind je vast iets leuks om te doen! PS: er zijn ook nog eens heel veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in Almere én Flevoland, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips!
Agenda VVV Almere.
Terug naar hoofdmenu. Terug naar hoofdmenu. Eten en Drinken. Wat is er vandaag te doen in Almere? Goede Rede, Almere. zaterdag 12 mei 2018. Kom zaterdag 12 mei naar Goede Rede. Festival Musique is een gevarieerd klassiek programma voor jong en oud.
Pasen Almere DagjeWeg.NL.
Wat is er te doen? Dagje uit acties. Almere Pasen 9. Blus de brand in het Veiligheidsmuseum. ALMERE, FLEVOLAND Help, de keuken staat in de fik! Wat doe je? Veiligheidsmuseum PIT in Almere, geeft je met spannende games een interactief lesje over veiligheid.
Wat te doen in Almere: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Restaurants in Almere. Wat te doen in Almere. Foto's' van Almere. Kaart van Almere. Alle Almere hotels. Hoteldeals voor Almere. Lastminutehotels in Almere. 5-sterren hotels in Almere. 4-sterren hotels in Almere. 3-sterren hotels in Almere. Almere Hotels met een zwembad.

Contacteer ons