Op zoek naar wat te doen in almere op zondag?

Agenda VVV Almere.
Wat is er vandaag te doen in Almere? Haddock Watersport, Almere. Kids: Watersportcursus bij Haddock. Meerdere data vanaf: ma 07 mei 2018 t/m wo 09 mei 2018. Van 30 april t/m 2 mei heeft Haddock een super leuke watersportcursus voor kinderen vanaf 7 jaar. De nieuwe bibliotheek Haven, Almere. Expositie: De Stijl een inspiratiebron. do 08 maart 2018 t/m wo 23 mei 2018. Van 8 maart t/m 23 mei is in bibliotheek Haven, tijdens openingstijden, de expositie De Stijl een inspiratiebron te zien. De nieuwe bibliotheek Stad, Almere. di 01 mei 2018 t/m zo 03 juni 2018. Van 1 mei t/m 3 juni vindt is in bibliotheek Stad, tijdens openingstijden, de expositie Women@Work met foto's' van Tom van der Leij te bezichtigen. De nieuwe bibliotheek Stad, Almere. ma 30 april 2018 t/m zo 03 juni 2018. Van 30 april t/m 3 juni is in bibliotheek Stad, tijdens openingstijden, de expositie Collect te bezichtigen. Volg ons op Facebook.
De agenda met de leukste evenementen in Almere Uit In Almere Uit In Almere.
Kijk in de uitagenda, blader door de categorieën of zoek per datum. Wat is er vandaag te doen in Almere? Corrosia Theater, Expo Film, Almere. Muziek: Young VIPs 2018 Kika Sprangers Sebastiaan van Bavel. dinsdag 08 mei 2018. Kika Sprangers en Sebastiaan van Bavel zijn de Young VIPs van 2018 en spelen op 8 mei in Corrosia Theater, Expo Film.
Almere, Dagje Almere, wat te doen in Almere? Bezienswaardigheden en activiteiten DagjeWeg.NL.
Wat is er te doen? Dagje uit acties. Uitstapjes Almere 53. Blus de brand in het Veiligheidsmuseum. ALMERE, FLEVOLAND Help, de keuken staat in de fik! Wat doe je? Veiligheidsmuseum PIT in Almere, geeft je met spannende games een interactief lesje over veiligheid. s maandags gesloten. volwassenen vanaf 950., kinderen vanaf 650., lees alles over Veiligheidsmuseum PIT www.pitveiligheid.nl. Robin Hood meets Expeditie Robinson: survival met familie! ALMERE, FLEVOLAND Boogschieten en survivallen in het bos, kanoën op wilde wateren: SEC Survivals is één groot avontuur.
Kinderuitjes VVV Almere.
zondag 13 mei 2018. Op zondag 13 mei vindt er een nieuwe editie plaats van Musical in 1 dag in bibliotheek Stad. Bereid je voor op de volgende vakantie. Vanaf 24 februari t/m 4 maart 2018 is het voorjaarsvakantie in Almere. Begin je vakantie goed met de coolste en leukste activiteiten in Almere. In de stad zijn er gedurende de vakantie allerlei activiteiten en uitjes voor jong oud! Zoals een dagje winkelen in Almere Centrum of ontdek alles wat Stadslandgoed de Kemphaan te bieden heeft. Vanaf 28 april t/m 6 mei 2018 is het meivakantie in Almere. In de stad zijn er gedurende de vakantie leuke activiteiten en uitjes voor jong oud! Of het nou lekker weer is of niet, er zijn genoeg leuke dingen te doen in Almere.
Uit in Almere, bij ons vind je een overzicht van de leukste uitjes.
Lezing en debat. Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Bekijk de UIT in Almere krant. Terug naar hoofdmenu. Expo en tentoonstellingen. Lezing en debat. Wat wil je doen? De leukste en spannendste films bekijk je in Almere. Bekijk hier het aanbod. Wat wil je doen? Wil je een keer naar theater? In Almere is het aanbod groots! Klik hier voor alle theatervoorstellingen. Bij Uit in Almere vind je een overzicht van de leukste uitjes in Almere. Houd je van theater of ga je toch liever naar de bioscoop? Bekijk onze kalender met één compleet overzicht alle theatervoorstellingen, films, lezingen, debatten, muziekoptredens, exposities, tentoonstellingen en meer! Wat is er vandaag te doen in Almere?
TIP: leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Almere.
Wij verzamelen toffe uitjes voor je in Almere! Onze uitagenda staat altijd vól met leuke activiteiten die je op een specifieke datum kunt doen. Tussen al onze tips vind je vast iets leuks om te doen! PS: er zijn ook nog eens heel veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in Almere én Flevoland, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips!
Wat te doen in Almere: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
20 van 39 dingen om te doen in de buurt van Almere. Coronel Huizen, Nederland op 7.5 km afstand. 1 van 6 dingen om te doen in Huizen. 28 van 39 dingen om te doen in de buurt van Almere.
Wat te doen in Almere Almere Centrum.
Daarnaast is Almere ook per trein, bus en fiets gemakkelijk te bereiken. In Almere is er qua evenementen ook voor iedereen wel wat te doen. Van schaatsen in het centrum tijdens de winter tot aan losgaan op muziekfestivals tijdens de zomer.
almere vandaag wat is er vandaag te doen in almere wat te doen in almere op zondag.
wat te doen in almere centrum. wat te doen in almere buiten. telefoonboek almere haven. wat te doen in almere. wat te doen met pasen in almere. wat te doen in almere op zondag. wat te doen in almere dit weekend.

Contacteer ons