Zoeken naar wat te doen in almere dit weekend

Agenda VVV Almere.
Wat is er vandaag te doen? Muziek: Apollo Ensemble. Kunstlinie Almere Flevoland, Almere. zaterdag 13 januari 2018. Op 13 januari neem jij een reis door de muziekgeschiedenis met Apollo Ensemble in KAF. Film: Murder on the Orient Express 12. de nieuwe bibliotheek Stad, Almere. zaterdag 13 januari 2018. Op zaterdag 13 januari draait het nieuwe filmhuis in bibliotheek Stad de film Murder on the Oriënt Express. Geschiedenis van wijnbouw wijnproeverij in Erfgoedhuis Almere. Erfgoedhuis Almere, Almere. zaterdag 13 januari 2018. Altijd benieuwd geweest naar de geschiedenis van de wijnbouw en productie? Heeft u wel eens echte Almeerse wijn geproefd? Dit kan allemaal op zaterdag 13 januari in Erfgoedhuis Almere.
TIP: leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Almere.
Tussen al onze tips vind je vast iets leuks om te doen! PS: er zijn ook nog eens heel veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in Almere én Flevoland, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips! kinderen tot 4 jaar.
Alle evenementen in Flevoland op een rij.
Zondag 17 december tussen 14.00 en 19.00 uur is er voor jong en oud van alles te doen en te zien op het Stadslandgoed. Bezoek de levende kerststal in de Schaapskooi, een prachtig schouwspel uitgevoerd door Theaterschool Almere. Buiten de Schaapskooi zingt een authentiek Dickenskoortje mooie Christmas Carols. Maak je eigen creatieve kerstdecoratie in een van de workshops en geniet van dans en muziekvoorstellingen. Voor de voorstellingen moet je wel even een kaartje reserveren. Adres: Stadslandgoed de Kemphaan. Entree: 1 5. Piano-duo Laverman Scheffer. Van 1500: tot 1700.: Zondagmiddag 17 december is er weer een kans om van prachtige pianomuziek te genieten. Dan komt het duo Laverman Scheffer naar Zeewolde. Laverman Scheffer is een klassiek piano duo met liefde voor hedendaagse muziek. Zij zullen een afwisselend programma verzorgen met zowel solo als quatre-mains stukken. Adres: De Verbeelding, Zeewolde. Entree: 15 contant aan de zaal. Contact: Frans Meijer. Kerstconcert in Argentijnse sferen. Van 1530: tot 1730.: Het Voice Company koor van Robert Bakker is op dit moment druk bezig met het oefenen voor een Kerstconcert in Argentijnse sfeer op zondagmiddag 17 december.
Wat te doen in Almere: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Beste bezienswaardigheden in Almere, Nederland. Wat te doen in Almere. Wat te doen in Almere. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte.
Almere, Dagje Almere, wat te doen in Almere? De beste en leukste activiteiten DagjeWeg.NL.
geopend: lang weekend vr za zo. ALMERE, FLEVOLAND Verwaarloosde en mishandelde apen en andere uitheemse zoogdieren vinden een veilig thuis bij Stichting AAP. Op de Apeneilanden zijn de apen te bezoeken. Kinderboerderij De Stek. geopend: open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag. ALMERE, FLEVOLAND Dierenliefhebbers zitten bij kinderboerderij en manege De Stek helemaal goed. Fijn dieren knuffelen en bekijken of meedoen aan verschillende activiteiten. geopend: s zondags gesloten. ALMERE-STAD, FLEVOLAND Tante Truus is een heel bijzondere lunchroom. Hier zorgen mensen met een verstandelijke handicap voor een lekker bord eten op tafel. Populair op DagjeWeg.NL. Kijk ook bij.: Wat is er te doen in Almere?
Almere Buiten, Dagje Almere Buiten, wat te doen in Almere Buiten? De beste en leukste activiteiten DagjeWeg.NL.
Wat is er te doen? In de buurt. Jumpen in Almere! Dagje of weekendje Almere-Buiten wat te doen? Uitstapjes Almere-Buiten 6. Bed en Breakfast Sub 7. geopend: elke dag geopend. ALMERE-BUITEN, FLEVOLAND Bed Breakfast Sub 7 is gelegen op een pier in de villawijk Eilandenbuurt te Almere-Buiten.
Wat te doen in Flevoland: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van Bastion Hotel Almere. Activiteiten in de omgeving van Hotel Restaurant Hardersluis. Activiteiten in de omgeving van ANNO. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Dingen om te doen. Beste van 2017. Inloggen Lid worden. Beste bezienswaardigheden in Flevoland, Nederland. Wat te doen in Flevoland.
Wat te doen in Almere Almere Centrum.
Uiteraard kan ook dit in Almere. Almere staat namelijk bekend om haar goede en diverse keukens. Bezoek dus snel een van de vele verschillende restaurants en maak je dagje uit in Almere helemaal compleet! Als je na een dagje nog niet genoeg hebt gehad van Almere, of als je van plan bent om een weekendje erop uit te gaan, dan kun je uiteraard ook in Almere blijven overnachten. Van low-budget tot luxe zwembaden, ook op het gebied van hotels is er in Almere voor ieder wat wilt. Hoe kun je je nieuwe liefde beter verassen dan met een romantisch weekendje naar de leukste en mooiste stad van Nederland? Kun je niet meer wachten om Almere te bezoeken? Alle parkeergarages in het centrum zijn 24/7 geopend. Daarnaast is Almere ook per trein, bus en fiets gemakkelijk te bereiken. In Almere is er qua evenementen ook voor iedereen wel wat te doen.
Top 21 Romantische Uitjes Dingen Om Te Doen In Almere.
In Almere zit Escaping in het centrum en dichtbij restaurants en café's' om erna wat te gaan eten of drinken. Kijk samen een klassieke film of een art-house film in het Nieuwe Filmhuis in de Nieuwe Bibliotheek. Doe een romantisch uitje of weekendje weg naar een van de andere steden in Nederland of België. Almere is natuurlijk klein, dus het is helemaal geen gek idee om voor een speciale date of verrassing juist uit te pakken en samen naar een andere stad te gaan. Hieronder is een lijstje waar je die steden uit kan zoeken.: Heb jij nog ideeën voor uitjes of romantische dingen die je kan doen in Almere?

Contacteer ons