Resultaten voor iets leuks doen in almere

Activiteiten in Almere.
Met een deskundige instructeur ga je over junglebruggen, kruip je door camotunnels, overwin je een klimwand, zwaai je als Tarzan aan de waterswing en als een echte Robin Hood ga je boogschieten. Offroad en Onroad Events Almere Motorspektakel. Vanaf 7500, per persoon. Vanaf 3 personen. Buggy rijden 4x4 rijden. Het Offroad en Onroad Event is een event speciaal voor de gemotoriseerde liefhebbers! Het is mogelijk om een gemotoriseerd event te doen vanaf 2 uur durend voor minimaal 3 personen. Er kunnen verschillende combinaties gemaakt worden met activiteiten die 45 minuten of 1 uur duren. Er kan gekozen worden voor 1 activiteit voor minimaal 2 uur of meerdere activiteiten in 2 uur.
Wat te doen in Almere: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
14 van 40 dingen om te doen in Almere. KAF Kunstlinie Almere Flevoland. 15 van 40 dingen om te doen in Almere. 16 van 40 dingen om te doen in Almere. 18 van 40 dingen om te doen in de buurt van Almere.
Wat te doen in Almere Almere Centrum.
Wat te doen in Almere. Benieuwd wat er allemaal te doen is in Almere? Wil je een leuk dagje of weekendje uit, dan ben je in Almere zeker aan het juiste adres. Er is in de opkomende en bloeiende stad Almere namelijk altijd wel wat te doen.
Top 21 Romantische Uitjes Dingen Om Te Doen In Almere.
Net iets over de brug, dichtbij Naarden, is er deze studio met verschillende workshops. Verras de ander met een privé dansles. Zo kunnen jullie samen leren dansen wat voor stijl dan ook en jullie kunnen elkaar ook nog eens aanraken; In Almere is Danscentrum de Groot hier een goede voor. Ontsnap samen uit een escaperoom. In Almere zit Escaping in het centrum en dichtbij restaurants en café's' om erna wat te gaan eten of drinken. Kijk samen een klassieke film of een art-house film in het Nieuwe Filmhuis in de Nieuwe Bibliotheek. Doe een romantisch uitje of weekendje weg naar een van de andere steden in Nederland of België. Almere is natuurlijk klein, dus het is helemaal geen gek idee om voor een speciale date of verrassing juist uit te pakken en samen naar een andere stad te gaan. Hieronder is een lijstje waar je die steden uit kan zoeken.: Heb jij nog ideeën voor uitjes of romantische dingen die je kan doen in Almere?
Kinderuitjes VVV Almere.
Meivakantie in Almere. Herfstvakantie in Almere. Bezoek Veiligheidsmuseum PIT en ontdek de wereld van de Politie, Brandweer en Ambulance. Architectuur speurtocht door Almere Centrum. Raad het woord en win een leuke prijs! Voel een rattenslang of aai een groene leguaan tijdens de Voel Beleef rondleiding. Op de kermis geniet je van de spannendste attracties, leukste spelletjes en lekkerste hapjes. Wat ga jij doen? Zin in iets sportiefs of toch liever ontspannen?
TIP: leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Almere.
Tussen al onze tips vind je vast iets leuks om te doen! PS: er zijn ook nog eens heel veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in Almere én Flevoland, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips! kinderen tot 4 jaar.
Bezienswaardigheden Almere. Wat te doen in Almere, Nederland Zoover.
Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Almere? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants. Maar ook dierentuinen, attractieparken en vele andere bezienswaardigheden ontdek je hier. Lees de beoordelingen en bekijk de foto's' van bezoekers die je voorgingen, zodat je kan zien of het ook iets voor jou is.
VVV Almere.
Wat is er vandaag te doen in Almere? Almere Veertje, Almere. Rondvaart Almere Veertje. za 28 april 2018 t/m zo 30 september 2018. Almere verkennen vanaf het water? Dat kan iedere zaterdag en zondag met een rondvaart van Almere Veertje. De nieuwe bibliotheek Haven, Almere. Expositie: KunstKwartier presenteert Aletta ten Hoff. do 24 mei 2018 t/m vr 31 augustus 2018. Van 24 mei t/m 31 augustus is in bibliotheek Haven, tijdens openingstijden, de expositie KunstKwartier presenteert: Aletta ten Hof: Mijn Vrouwenleven te zien. Dierenpark Almere Jungle, Almere. Voel en Beleef rondleiding Almere Jungle! Meerdere data tussen: za 28 juli 2018 en za 29 december 2018. Elke zaterdag om 15.00 uur. Kom nog dichter bij onze dieren en krijg nog meer informatie over Dierenpark Almere Jungle. Outdoorpark SEC Survivals, Almere. Vakantie activiteiten voor kinderen en gezinnen. za 21 juli 2018 t/m zo 02 september 2018. Beleef knallende avonturen en spetterende uitdagingen in je vakantie. Iedere dag is er iets spannends te beleven: boogschieten, survivallen, vuurtje stoken, klimmen over junglebruggen.
Almere, Dagje Almere, wat te doen in Almere? Bezienswaardigheden en activiteiten DagjeWeg.NL.
Bekijk de Almere UITagenda Wat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie. 2 augustus 2018 Tentoonstelling Zwart Wit Grijs in PIT De Nederlandse Politie in de Tweede Wereldoorlog donderdag 2 augustus 2018. 3 augustus 2018 Tentoonstelling Zwart Wit Grijs in PIT De Nederlandse Politie in de Tweede Wereldoorlog vrijdag 3 augustus 2018.

Contacteer ons