Op zoek naar wat is er vandaag te doen in almere?

Almere, Dagje Almere, wat te doen in Almere? Bezienswaardigheden en activiteiten DagjeWeg.NL.
Wat is er te doen? Dagje uit acties. Jumpen in Almere! Dagje of weekendje Almere wat te doen? Uitstapjes Almere 54. Blus de brand in het Veiligheidsmuseum. s maandags gesloten. ALMERE, FLEVOLAND Help, de keuken staat in de fik! Wat doe je?
Wat te doen in Almere Almere Centrum.
Wat te doen in Almere. Benieuwd wat er allemaal te doen is in Almere? Wil je een leuk dagje of weekendje uit, dan ben je in Almere zeker aan het juiste adres. Er is in de opkomende en bloeiende stad Almere namelijk altijd wel wat te doen.
Agenda VVV Almere.
Eten en Drinken. Wat is er vandaag te doen in Almere? Kunstlinie Almere Flevoland, Almere. Cabaret: Tineke Schouten. donderdag 15 februari 2018. Op donderdag 15 februari staat Tineke Schouten met haar nieuwste show in het theater van KAF. Bestel je kaarten via de website van KAF. Kunstlinie Almere Flevoland, Almere.
Alle evenementen in Flevoland op een rij.
Keuzes maken, dat doen we allemaal. Van kleine, nietszeggende beslissingen over welke kleur sokken te dragen tot belangrijke keuzes die je leven veranderen, door bijvoorbeeld je baan op te zeggen en met heel je hebben en houwen naar het buitenland te vertrekken. In Tineke Schoutens nieuwe theatershow kijkt ze nog eens goed naar haar eigen keuzes. Waarom is ze eigenlijk cabaretière geworden en geen zangeres? Waarom staat ze nog steeds avond na avond op het podium terwijl ze ook graag met haar gezin vakantie zou vieren? Tineke zou Tineke niet zijn zonder een flinke dosis humor. En dus komen ook in deze zeer persoonlijke show haar bekende typetjes voorbij. Dus voor één keer hoef je een avond niet te kiezen, en kom je gewoon naar Tinekes nieuwe voorstelling. Adres: Esplanade 10. Telefoonnr: 036 8455555. Gratis Sport / Dansevenement. Vanaf 11-2-2018 t/m 18-2-2018. Van 1000: tot 1500.: Zondag 11 februari organiseert Sportstudio Buiten een te gek gratis sport en dansevenement in de sporthal van het zwembad in Almere Buiten.
TIP: leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Almere.
Tussen al onze tips vind je vast iets leuks om te doen! PS: er zijn ook nog eens heel veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in Almere én Flevoland, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips! kinderen tot 4 jaar. kinderen 4 tot 6 jaar. kinderen 6 tot 8 jaar. kinderen 8 tot 10 jaar. kinderen 10 tot 12 jaar. Leuk voor jongens. Leuk voor meisjes. Deelgebieden in en om. Meer DIY tips. Tips van de maand.: Geniet van deze jeugdvoorstelling in KAF Almere! Schaatspret in Rijksmuseum. Het Rijksmuseum staat de komende maand in het teken van schaatspret. Met diverse winterse activiteiten. Feest bij KAF. Rock n Roll en knutsel met Dirk Scheele in KAF Almere! Nu met Kidsproof korting! totaal 257 resultaten. Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 volgende pagina. donderdag 15 februari Elke dinsdag, woensdag en donderdag wordt er voorgelezen voor peuters in de bibliotheek in Stad! donderdag 15 februari Met pijl en boog kun je vandaag echt gaan leren boogschieten bij Sterrenschool De Ruimte.
Kinderuitjes VVV Almere.
Er is van alles te doen in Almere. Ook voor kinderfeestjes in Almere is er genoeg te beleven. Bekijk hier wat voor leuke kinderactiviteiten er in Almere te beleven zijn! Bekijk alle kinderuitjes in Almere! Stadslandgoed de Kemphaan, Almere. Wat eten de bosdieren in de winter?
Wat te doen in Almere: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Wat te doen in Almere. Wat te doen in Almere. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters. Bedankt voor je belangstelling. Deze is functie is binnenkort beschikbaar.
Almere-Buiten, Dagje Almere-Buiten, wat te doen in Almere-Buiten? Bezienswaardigheden en activiteiten DagjeWeg.NL.
Breng dan een bezoekje aan Woonboulevard Almere. Hier zijn veel woonwinkels onder één dak te vinden! elke dag geopend. ALMERE-BUITEN, FLEVOLAND Kies een strategische plek uit en schiet collega's' het verf voor de ogen. In Paintballpark Flevoland is keuze uit zeven speelvelden en één millenium Sup-Air veld in een groot bosgebied! Kinderboerderij de Beestenbende. s maandags gesloten. ALMERE-BUITEN, FLEVOLAND Bij kinderboerderij De Beestenbende in Almere-Buiten zijn héél veel vogels, konijnen, kippen en geitjes te vinden. Ook lopen er leuke kleine koeien en superlieve pony's' rond. Tot 5400, korting. Racen als Verstappen? Ga voor een Virtual Reality experience bij Immersive. Stap achter het stuur van een Maserati GranTurismo S of een Audi R8! The Maxx in Veenendaal. Prijsvraag: Win 2 vrijkaartjes voor jumpen bij The Maxx. Elke week de leukste uitstapjes! De leukste activiteiten, de mooiste bezienswaardigheden en de verrassendste uitjes. Ontvang de gratis DagjeWeg.NL nieuwsbrief. Schrijf je nu in! wat te doen? wat te doen vandaag en morgen?

Contacteer ons