Meer resultaten voor wat is er vandaag te doen in almere stad

Bestel gemakkelijk op Kruidvat.nl Kruidvat.
Je kunt je altijd afmelden voor onze nieuwsbrieven via de afmeldlink in de nieuwsbrieven of door contact op te nemen met onze klantenservice. Als je jonger bent dan 16 jaar bevestig je dat je ouder of voogd ermee instemt dat je onze nieuwsbrieven ontvangt."
ING Particulier.
Wat te doen in Almere: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Beste bezienswaardigheden in Almere, Nederland. Wat te doen in Almere. Wat te doen in Almere. Wanneer wilt u op reis? Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters. Bedankt voor je belangstelling. Deze is functie is binnenkort beschikbaar.

op 25-12-2018 open. op 26-12-2018 open. op 27-12-2018 open. op 28-12-2018 open. op 29-12-2018 open. op 30-12-2018 open. op 31-12-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Agenda VVV Almere.
Eten en Drinken. Wat is er vandaag te doen in Almere? VVV Almere, Almere. Stadswandeling by Night. Meerdere data tussen: za 15 december 2018 en do 03 januari 2019. Speciaal voor de feestdagen organiseert VVV Almere stadswandelingen by night. Ontdek de architectonische highlights van het centrum tijdens een wandeling onder begeleiding van een gids. De nieuwe bibliotheek Stad, Almere.
Theater Almere Theaters en voorstellingen in Almere.
Almere was zodoende bedoeld als overloopstad voor Amsterdam en Het Gooi. Er wonen dan ook veel mensen die in die steden geboren zijn in en een band hebben met de regio vanwege werk, recreatie en sociale contacten. De eerste woningen werden opgeleverd in 1976, het deel wat nu bekend is als Almere-Haven. Anno 2017 is het centrum, Almere-Stad het grootste stadsdeel. Daarin ligt het winkelcentrum Citymal, met een ruim aanbod aan de bezoekers om te winkelen en zomers op een terras van de zon te genieten. Uitgaan in Almere biedt tal van mogelijkheden: een hapje eten in een van de vele restaurants waarna een bezoek aan het theater of bioscoop mogelijk is. Kunstencentrum de Kunstlinie is de schouwburg van de stad.
Omroep West.
Op dit gratis festival kunnen meerdere restaurants en horecabedrijven laten zien wat zij te bieden hebben. Tour de France startte 40 jaar geleden in Leiden. Om te vieren dat het veertig jaar geleden is dat de Tour de France in Leiden van start ging, wordt er zaterdag een Tour de Ride gehouden in Leiden.
Almere vandaag uitjes Activiteiten, uitgaanstips en dagje weg in Almere Uitgaan Almere.
Grote houten schaapskooi en speeltuin. Maak een wandeling door het bos of drink wat lekkers in de theeschenkerij. 1 review 68% vindt dit leuk. Speelparadijs Ballorig Almere. Overdekte speeltuin voor kinderen tot 12 jaar. Voor kinderen tot 5 jaar is er een aparte speelruimte.
Dagje uit Almere Het kan in Almere.
Dagje uit met de kids. Voor kinderen is er in de stad altijd wat te doen. Neem de Kemphaan, waar kinderen kunnen van alles leren over flora en fauna door dingen te doen. Of ontdek samen veiligheidsmuseum PIT, waar alles te zien is over politie, brandweermannen en ambulances. Er staan voertuigen die nu niet meer gebruikt worden en kunnen de kids een jeugdagent ontmoeten. Je kunt ze natuurlijk ook meenemen naar Kids Playground, vol met springkussens en klimrekken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van een leuk dagje uit in Almere. Hier is altijd wat te beleven! Andere manieren om Almere te ontdekken. Naast een dagje uit in Almere, kun je ook gaan winkelen in Almere. Daarnaast zijn er jaarlijks meerdere evenementen die je kunt bezoeken, als het Almere Haven Festival en Strandfestival ZAND. Tot slot zijn er ook veel uitgaansmogelijkheden. Ga feesten in clubs en cafés of lekker overnachten in één van de prachtige hotels! Kortom, kom naar Almere voor een leuk dagje uit! Bezoek Almere vandaag nog!

Contacteer ons