Meer resultaten voor wat is er vandaag te doen in almere stad

EVENEMENTEN VANDAAG te doen in almere.
Koopzondag in Flevoland Koopzondag woninginrichting almere. Koopzondag in regio 036 winkels_open Almere 08-04-18 1300: tot 08-04-18 1700: uur Koopzondag Almere winkels open. Koopzondag in Flevoland. Er zijn donderdag 15 februari 2018 geen evenementen die overeenkomen met uw zoekopdracht. Evenementenvandaag.nl kan blijven bestaan door gebruikt te maken van cookies om zo content en advertenties te tonen, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.Wij kunnen blijven bestaan indien wij informatie over uw gebruik van onze site mogen delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
TIP: leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Almere.
Tussen al onze tips vind je vast iets leuks om te doen! PS: er zijn ook nog eens heel veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in Almere én Flevoland, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips! kinderen tot 4 jaar. kinderen 4 tot 6 jaar. kinderen 6 tot 8 jaar. kinderen 8 tot 10 jaar. kinderen 10 tot 12 jaar. Leuk voor jongens. Leuk voor meisjes. Deelgebieden in en om. Meer DIY tips. Tips van de maand.: Geniet van deze jeugdvoorstelling in KAF Almere! Schaatspret in Rijksmuseum. Het Rijksmuseum staat de komende maand in het teken van schaatspret. Met diverse winterse activiteiten. Feest bij KAF. Rock n Roll en knutsel met Dirk Scheele in KAF Almere! Nu met Kidsproof korting! totaal 257 resultaten. Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 volgende pagina. donderdag 15 februari Elke dinsdag, woensdag en donderdag wordt er voorgelezen voor peuters in de bibliotheek in Stad! donderdag 15 februari Met pijl en boog kun je vandaag echt gaan leren boogschieten bij Sterrenschool De Ruimte.
Agenda VVV Almere.
Eten en Drinken. Wat is er vandaag te doen in Almere? Kunstlinie Almere Flevoland, Almere. Cabaret: Tineke Schouten. donderdag 15 februari 2018. Op donderdag 15 februari staat Tineke Schouten met haar nieuwste show in het theater van KAF. Bestel je kaarten via de website van KAF. Kunstlinie Almere Flevoland, Almere. Cabaret: Jasper van Kuijk. donderdag 15 februari 2018. Op donderdag 15 februari staat Jasper van Kuijk in het theater van KAF. Bestel je kaarten via de website van KAF. De nieuwe bibliotheek Stad, Almere.
Alle evenementen in Flevoland op een rij.
Keuzes maken, dat doen we allemaal. Van kleine, nietszeggende beslissingen over welke kleur sokken te dragen tot belangrijke keuzes die je leven veranderen, door bijvoorbeeld je baan op te zeggen en met heel je hebben en houwen naar het buitenland te vertrekken. In Tineke Schoutens nieuwe theatershow kijkt ze nog eens goed naar haar eigen keuzes. Waarom is ze eigenlijk cabaretière geworden en geen zangeres? Waarom staat ze nog steeds avond na avond op het podium terwijl ze ook graag met haar gezin vakantie zou vieren? Tineke zou Tineke niet zijn zonder een flinke dosis humor. En dus komen ook in deze zeer persoonlijke show haar bekende typetjes voorbij. Dus voor één keer hoef je een avond niet te kiezen, en kom je gewoon naar Tinekes nieuwe voorstelling. Adres: Esplanade 10. Telefoonnr: 036 8455555. Gratis Sport / Dansevenement. Vanaf 11-2-2018 t/m 18-2-2018. Van 1000: tot 1500.: Zondag 11 februari organiseert Sportstudio Buiten een te gek gratis sport en dansevenement in de sporthal van het zwembad in Almere Buiten.
De 10 beste activiteiten in Almere TripAdvisor Ervaar het beste van wat Almere te bieden heeft.
Wat te doen in Almere. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters. Bedankt voor je belangstelling. Deze is functie is binnenkort beschikbaar.
Wat te doen in Almere Almere Centrum.
Wat te doen in Almere. Benieuwd wat er allemaal te doen is in Almere? Wil je een leuk dagje of weekendje uit, dan ben je in Almere zeker aan het juiste adres. Er is in de opkomende en bloeiende stad Almere namelijk altijd wel wat te doen.
Evenementen Almere Almere Centrum.
Buiten al het shoppen is namelijk altijd nog veel meer te doen. Aangezien Almere is omgeven door 42 kilometer kustlijn precies een marathon en uit vele stranden, jachthavens en prachtige natuurgebieden bestaat denk hierbij aan De Nieuwe Wildernis, is er in Almere ruimte voor talloze evenementen en activiteiten. Het is dan ook niet vreemd dat Almere een rijke geschiedenis heeft in het organiseren van bekende en populaire events. Zo gaat de jaarlijkse Challenge Almere Amsterdam tot op de dag van vandaag in Almere van start.
Almere UITagenda DagjeWeg.NL.
Wat is er te doen? Dagje uit acties. Met collega's' eropuit? Vind je bedrijfsuitje! 24 december 18, 0 activiteit op in almere. Jump een urban wereld binnen bij Jumping Jack. In indoor trampolinehal Jumping Jack in Almere komen. Robin Hood meets Expeditie Robinson: survival met familie! Survivallen met de familie in Almere bij SEC Survivals. Bomen klimmen en dieren kijken op Stadslandgoed De Kemphaan. Klim in bomen, ga op pad met de boswachter en smikkel van. Blus de brand in het Veiligheidsmuseum. Voel je veilig en leer alles over veiligheid bij. Bekijk 54 uitstapjes in Almere! 10% korting vanaf 4 personen. Met Voyage Local leer je het echte Antwerpen kennen in een oldtimerbusje. Ontdek of jij een zeesoldaat bent in het Mariniersmuseum. Binnen en buitenspeeltuin de Holle Bolle Boom. Prijsvraag: Speel urenlang bij de Holle Bolle Boom. Elke week de leukste uitstapjes! De leukste activiteiten, de mooiste bezienswaardigheden en de verrassendste uitjes. Ontvang de gratis DagjeWeg.NL nieuwsbrief. Schrijf je nu in! wat te doen? wat te doen vandaag en morgen?

Contacteer ons