Meer resultaten voor wat is er vandaag te doen in almere stad

EVENEMENTEN VANDAAG te doen in almere.
Koopavond Almere Stad. Koopavond in regio 036 donderdagavond Almere 18-01-18 1800: tot 18-01-18 2100: uur winkels open koopavond. Koopavond in Flevoland Koopavond Almere Haven. Koopavond in regio 036 vrijdagavond Almere 19-01-18 1800: tot 19-01-18 2100: uur winkels open koopavond. Koopavond in Flevoland Koopavond Almere Buiten.
Wat te doen in Almere Almere Centrum.
Wat te doen in Almere. Benieuwd wat er allemaal te doen is in Almere? Wil je een leuk dagje of weekendje uit, dan ben je in Almere zeker aan het juiste adres. Er is in de opkomende en bloeiende stad Almere namelijk altijd wel wat te doen.
Agenda VVV Almere.
Wat is er vandaag te doen? Muziek: Apollo Ensemble. Kunstlinie Almere Flevoland, Almere. zaterdag 13 januari 2018. Op 13 januari neem jij een reis door de muziekgeschiedenis met Apollo Ensemble in KAF. Film: Murder on the Orient Express 12. de nieuwe bibliotheek Stad, Almere.
Alle evenementen in Flevoland op een rij.
In haar droom is ze een Arabische prinses. Niemand krijgt haar wakker, tot drie mannen haar trachten te kussen Arabisch nacht geeft ons een inkijkje in het eenzame leven van een vijftal bewoners in zon grote anonieme woonkazerne. Overdenking en Waarnemingen. Van 2000: tot 2200.: Spiritueel centrum Espirit" verzorgt op dinsdag 16 januari 2018 een Overdenking en Waarnemingen door Cursisten van Intuïtieve Ontwikkeling 3. Als onderdeel van hun opleiding krijgen cursisten in hun laatste jaar van de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling III, de kans om ervaring op te doen om voor een zaal te staan. Bij een overdenking worden inspiratieve leringen en boodschappen doorgegeven, die je de gelegenheid geeft om te werken aan jouw Spirituele en Geestelijke groei. Voor de waarnemingen mag ujeéén foto of voorwerp meebrengen. Adres: Hoek van het IJ 29. Contact: Birgitta Hogenbirk. woensdag 17 januari. Van 0930: tot 1200.: Groene Woensdag staat garant voor een heerlijke wandeling door het groene Almere. Een rondje van 10 km door de verschillende natuurgebieden, parken en stadsbossen die in en om onze stad liggen.
Wat te doen in Almere: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Wat te doen in Almere. Wat te doen in Almere. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters. Bedankt voor je belangstelling. Deze is functie is binnenkort beschikbaar.
Evenementen Almere VVV Almere.
Ook in 2018 vinden er in Almere weer heel veel leuke evenementen plaats! Op sportief, muzikaal en cultureel gebied is er weer een aantrekkelijke kalender samengesteld. De evenementen zetten de stad op de kaart, zorgen voor het trekken van bezoekers van buiten en uiteraard zijn het festivals die voor Almeerders leuk zijn om te bezoeken. Evenementen in Almere. Sport: Almere City Run. Almere Centrum, Almere.
Evenementen Almere Almere Centrum.
Buiten al het shoppen is namelijk altijd nog veel meer te doen. Aangezien Almere is omgeven door 42 kilometer kustlijn precies een marathon en uit vele stranden, jachthavens en prachtige natuurgebieden bestaat denk hierbij aan De Nieuwe Wildernis, is er in Almere ruimte voor talloze evenementen en activiteiten. Het is dan ook niet vreemd dat Almere een rijke geschiedenis heeft in het organiseren van bekende en populaire events. Zo gaat de jaarlijkse Challenge Almere Amsterdam tot op de dag van vandaag in Almere van start.
TIP: leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Almere.
Tussen al onze tips vind je vast iets leuks om te doen! PS: er zijn ook nog eens heel veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in Almere én Flevoland, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips! kinderen tot 4 jaar. kinderen 4 tot 6 jaar. kinderen 6 tot 8 jaar. kinderen 8 tot 10 jaar. kinderen 10 tot 12 jaar. Leuk voor jongens. Leuk voor meisjes. Deelgebieden in en om. Meer DIY tips. Olaf van Frozen. Tips van de maand.: Ontmoet de politie. Maak in Veiligheidsmuseum PIT kennis met een echte politieagent! Leer meer over de verschillende kanten van pleegzorg bij Vitree in Almere en Flevoland Lees meer. Een mini-college voor het hele gezin over leren van de natuur! totaal 144 resultaten. Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 volgende pagina. Kids Eiland maandag! maandag 15 januari Kom je vandaag naar Kids Eiland? Kids Eiland, is vandaag open! De indoorspeeltuin in het centrum! dinsdag 16 januari Elke dinsdag, woensdag en donderdag wordt er voorgelezen voor peuters in de bibliotheek in Stad!

Contacteer ons