Resultaten voor wat te doen in almere haven

Wat te doen in Almere Almere Centrum.
Wat te doen in Almere. Benieuwd wat er allemaal te doen is in Almere? Wil je een leuk dagje of weekendje uit, dan ben je in Almere zeker aan het juiste adres. Er is in de opkomende en bloeiende stad Almere namelijk altijd wel wat te doen.
Almere Haven, Dagje Almere Haven, wat te doen in Almere Haven? De beste en leukste activiteiten DagjeWeg.NL.
Wat is er te doen? Dagje uit acties. Jumpen in Almere! Dagje of weekendje Almere-Haven wat te doen? Uitstapjes Almere-Haven 5. geopend, elke dag geopend. ALMERE-HAVEN, FLEVOLAND Ballorig is een overdekt speelparadijs in Almere-Haven voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar.
Top 21 Romantische Uitjes Dingen Om Te Doen In Almere.
Romantische hotels overnachtingen. Romantische dingen om s nachts te doen. Plekjes voor een avondje uit. Activiteiten voor stelletjes. Plekken met mooi uitzicht. Woord vooraf: Combineer vooral verschillende dingen om je partner te verassen. Alleen een etentje is niet heel speciaal, maar als je er een ervaring van maakt met bijvoorbeeld een ontvoering naar een hotel, is het opeens een stuk leuker voor hem/haar.; Dineren voor twee. Wandel samen langs de haven van Almere, en eet daarna een hapje bij een van de restaurants daar. Brasserie Bakboord heeft een prachtig uitzicht over het Gooimeer. Het Indisch Veerhuys zit er tegenover en heeft eveneens een mooi uitzicht en terras. Ga samen naar een van de restaurants in het centrum. De Bergerrie staat als goed bekend, maar je kan ook Mexicaans eten en cocktails drinken bij Rosita's.' Woodstone Pizza and Wine is wat meer geschikt als je van Italiaans houdt.
Kinderuitjes VVV Almere.
Aapjes kijken bij de Kemphaan of Pannenkoeken eten op een piratenschip? Er is van alles te doen in Almere. Ook voor kinderfeestjes in Almere is er genoeg te beleven. Bekijk hier wat voor leuke kinderactiviteiten er in Almere te beleven zijn!
Agenda VVV Almere.
Eten en Drinken. Maak een keuze om de resultaten te verfijnen. Wat is er vandaag te doen? Muziek: Apollo Ensemble. Kunstlinie Almere Flevoland, Almere. zaterdag 13 januari 2018. Op 13 januari neem jij een reis door de muziekgeschiedenis met Apollo Ensemble in KAF.
Almere Haven Festival Wat te doen in Nederland.
Het programma is gratis en dat is het ook om in Almere te parkeren, dus reden genoeg om er lekker op uit te gaan! Video Almere Haven Festival. Kaart wordt geladen. vrijdag 31 augustus t/m zondag 02 september. Havenkom Almere, Almere. Officiƫle website van Almere Haven Festival. Wat is er te doen vandaag, deze week en dit weekend.
Wat te doen in Almere: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Wat te doen in Almere. Wat te doen in Almere. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters.
VVV Almere.
Kinderspeurtocht door het centrum. Wat is er vandaag te doen? Muziek: Apollo Ensemble. Kunstlinie Almere Flevoland, Almere. zaterdag 13 januari 2018. Op 13 januari neem jij een reis door de muziekgeschiedenis met Apollo Ensemble in KAF. Film: Murder on the Orient Express 12.
Wat te doen met slecht weer in Almere? VVV Almere.
Naast luisteren en kijken kun je ook veel dingen zelf doen, wat een hele belevenis is voor kinderen. Ga jij binnenkort naar PIT? Ontdek de wereld van de brandweer bij PIT. Films bij corrosia. De nieuwe bibliotheek. De bibliotheek in Almere organiseert het hele jaar door veel leuke binnenactiviteiten, zoals workshops en voorstellingen. De agenda staat vol met leuke uitjes voor kinderen van diverse leeftijden. De activiteiten zijn heel actueel, zoals een workshop vloggen of programmeren. Voor volwassenen zijn er geregeld pubquizzen en debatten over actuele onderwerpen. In onze agenda zie je alle activiteiten van de nieuwe bibliotheek terug. Heb je zin in een theater, film of expositie? Kom dan naar Corrosia in Almere Haven! Hier is een uitgebreid programma te vinden van vrolijke kinderfilm tot spannende theatervoorstellingen.

Contacteer ons