Zoeken naar wat is er te doen in almere dit weekend

Agenda VVV Almere.
Eten en Drinken. Wat is er vandaag te doen in Almere? Goede Rede, Almere. zaterdag 12 mei 2018. Kom zaterdag 12 mei naar Goede Rede. Festival Musique is een gevarieerd klassiek programma voor jong en oud. Buitencentrum Almeerderhout, Almere. Week van ons water: speuren naar stekelbaarsjes. Meerdere data vanaf: za 05 mei 2018 t/m za 12 mei 2018. Speuren naar stekelbaarsjes in het Almeerderhout Onder begeleiding van een gids van Staatsbosbeheer. De nieuwe bibliotheek Stad, Almere. Informatiemarkt Lezen kan altijd. zaterdag 12 mei 2018. Op zaterdag 12 mei vindt in bibliotheek Stad de informatiemarkt Lezen kan altijd plaats. Bezoekerscentrum De Trekvogel, Almere. Early bird wandeling Lepelaarplassen. zaterdag 12 mei 2018. We gaan vroeg op pad om het gezang van vogels te horen die vanuit het zuiden zijn neergestreken in de Lepelaarplassen. Dus zet de wekker en ga mee op deze bijzondere early bird wandeling. Bezoekerscentrum De Trekvogel, Almere. Vogelexcursie Natte Graslanden. zaterdag 12 mei 2018. De Natte Graslanden van Het Flevo-landschap zijn in het voorjaar een paradijs voor moeras en weidevogels. Ga mee op een unieke excursie door dit normaal niet toegankelijke natuurgebied.
Kidsproof Almere, alle kinderactiviteiten en uitjes voor kinderen bij jou in de buurt.
En dat komt goed uit, want op 6 mei is het World Kids Colouring Day en slaan onze kinderen twee vliegen in één klap door een mooie tekening te maken. STAEDTLER heeft mij gevraagd om deze actie met jullie te delen, want voor elke tekening doneert STAEDTLER namelijk 1 aan het goede doel. Dit jaar is er in totaal 50.000 euro beschikbaar voor de actie. Doen jullie mee? Sta je nou ook vaak op evenementen lang in de rij voor dat mooie schmink kunstwerkje? Wees slim en leer het gewoon zelf en wordt een supermom! Zoek in onze uitagenda.: Vind de leukste uitjes met kinderen in onze uitagenda.: Of bekijk alle uitjes in Almere.:
Uit in Almere, bij ons vind je een overzicht van de leukste uitjes.
Bij Uit in Almere vind je een overzicht van de leukste uitjes in Almere. Houd je van theater of ga je toch liever naar de bioscoop? Bekijk onze kalender met één compleet overzicht alle theatervoorstellingen, films, lezingen, debatten, muziekoptredens, exposities, tentoonstellingen en meer! Wat is er vandaag te doen in Almere?
Wat te doen in Almere: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Wat te doen in Almere. Wat te doen in Almere. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters. Bedankt voor je belangstelling. Deze is functie is binnenkort beschikbaar.
TIP: leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Almere.
Op zaterdag 19 mei is het Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten! Ook dit jaar organiseert Outdoorpark SEC Survivals met Moederdag een leuk avontuur voor het hele gezin. totaal 162 resultaten. Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 volgende pagina. Lego: mijn droomvakantie. maandag 7 mei Bouw jouw droomvakantie in legosteentjes in KAF Almere! maandag 7 mei Zijn jouw kids al Museuminspecteur? Win een instant camera met een vlog over jullie museumbezoek! Pret in de meivakantie. dinsdag 8 mei Kom naar het Zuiderzeemuseum, er is veel te doen!
Almere, Dagje Almere, wat te doen in Almere? Bezienswaardigheden en activiteiten DagjeWeg.NL.
Wat is er te doen? Dagje uit acties. Uitstapjes Almere 53. Blus de brand in het Veiligheidsmuseum. ALMERE, FLEVOLAND Help, de keuken staat in de fik! Wat doe je? Veiligheidsmuseum PIT in Almere, geeft je met spannende games een interactief lesje over veiligheid.
Wat te doen in Almere Almere Centrum.
Uiteraard kan ook dit in Almere. Almere staat namelijk bekend om haar goede en diverse keukens. Bezoek dus snel een van de vele verschillende restaurants en maak je dagje uit in Almere helemaal compleet! Als je na een dagje nog niet genoeg hebt gehad van Almere, of als je van plan bent om een weekendje erop uit te gaan, dan kun je uiteraard ook in Almere blijven overnachten. Van low-budget tot luxe zwembaden, ook op het gebied van hotels is er in Almere voor ieder wat wilt. Hoe kun je je nieuwe liefde beter verassen dan met een romantisch weekendje naar de leukste en mooiste stad van Nederland? Kun je niet meer wachten om Almere te bezoeken? Alle parkeergarages in het centrum zijn 24/7 geopend. Daarnaast is Almere ook per trein, bus en fiets gemakkelijk te bereiken. In Almere is er qua evenementen ook voor iedereen wel wat te doen.
De agenda met de leukste evenementen in Almere Uit In Almere Uit In Almere.
Ideeën voor elk moment en elk gezelschap. Ontdek verrassende evenementen, activiteiten en uitjes in Almere. Kijk in de uitagenda, blader door de categorieën of zoek per datum. Wat is er vandaag te doen in Almere? Corrosia Theater, Expo Film, Almere.
Top 21 Romantische Uitjes Dingen Om Te Doen In Almere.
Net iets over de brug, dichtbij Naarden, is er deze studio met verschillende workshops. Verras de ander met een privé dansles. Zo kunnen jullie samen leren dansen wat voor stijl dan ook en jullie kunnen elkaar ook nog eens aanraken; In Almere is Danscentrum de Groot hier een goede voor. Ontsnap samen uit een escaperoom. In Almere zit Escaping in het centrum en dichtbij restaurants en café's' om erna wat te gaan eten of drinken. Kijk samen een klassieke film of een art-house film in het Nieuwe Filmhuis in de Nieuwe Bibliotheek. Doe een romantisch uitje of weekendje weg naar een van de andere steden in Nederland of België. Almere is natuurlijk klein, dus het is helemaal geen gek idee om voor een speciale date of verrassing juist uit te pakken en samen naar een andere stad te gaan. Hieronder is een lijstje waar je die steden uit kan zoeken.: Heb jij nog ideeën voor uitjes of romantische dingen die je kan doen in Almere?

Contacteer ons