Zoeken naar speeltoestellen speelplaats

Speeltoestellen voor openbare speeltuinen EN 1176 Wickey.nl.
Of het nu een camping is, op een kleuterschool of gewoon in het park: overal waar openbare speeltoestellen te vinden zijn, voelen families met kleine kinderen zich ontzettend thuis. Openbare speeltoestellen zijn getest en gecertificeerd volgens de EU-norm DIN EN 1176.
eibe Benelux.
acqua Wasserspielanlage A. paradiso Bank mit Lehne Schkeud. Hinkelbaan met ronde kop, 8 velden, 5kleuren. Wist u dat? Naar categorie Speeltoestellen. Klim en turntoestellen. Naar categorie Sport. Naar categorie Brands. Naar categorie Projecten. Naar categorie Waarom eibe? Naar categorie Referenties.
Speeltoestellen via de Online-Shop van Sport-Thieme bestellen.
Wippen, schommels, glijbanen, carrousels en nog veel meer: alle soorten speeltoestellen bestelt u snel en gemakkelijk via de Online-shop van Sport-Thieme. Onze experts adviseren u graag bij de inrichting van speelplaatsen voor kinderdagverblijf, school, park etc. Een actuele trend zijn de speeltoestellen voor generatiespeelplaats en Outdoor-Fitness.
Speeltoestellen voor Scholen Arkema Speelvoorzieningen.
Ook de kleuren van de speeltoestellen kunnen desgewenst worden aangepast aan de kleuren van het schoolgebouw. Wij komen we met een advies op maat, waarbij ook gekeken wordt naar de verschillende seizoenen, zodat het schoolplein zowel in de zomer als in de winter een fijne speelplaats is.
Speeltoestellen voor scholen, openbare ruimten, campings.
Speeltoestellen van KOMPAN staan wereldwijd op speelplekken in de openbare ruimte, campings, scholen en kinderdagverblijven. De met zorg ontwikkelde speeltoestellen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn bestand tegen alle weersinvloeden. KOMPAN speeltoestellen passen in een stedelijke en natuurlijke omgeving.
Veiligheid speeltoestellen VNG.
De eigenaar van een openbaar toegankelijk speeltoestel is verantwoordelijk voor de veiligheid ervan. De Voedsel en Warenautoriteit VWA is belast met de controle en inspectie van de veiligheid van speeltoestellen. Het warenwetbesluit attractie en speeltoestellen bevat regels voor ontwerp, constructie, beheer en onderhoud van speeltoestellen.
bol.com Intergard Glijbaan speeltoestellen speelplaats polyester 190cm, intergard Speelgoed.
3 12 jaar. Glijbaan speeltoestellen speelplaats rood met hoge instap 190cm lang voor platvorm van ongeveer 80cm extra veilig voor kinderen, kunststof polyester voor platvorm van 80cm, breedte 50cm kleur RAL 3000, voor openbare speelplaatsen. Bekijk alle artikelen van intergard.
FSC houten speeltoestellen voor basisscholen, speeltuinen en gemeente parken Acacia Robinia.
Of u nu een speelkasteel of complete speelburcht zoekt, of de voorkeur geeft aan een glijbaan, schommel of uitdagend klimtoestel voor een basisschool speelplaats, buurt speeltuin of gemeente park In onze catalogus vindt u een volledig overzicht van onze FSC houten speeltoestellen.
Speelse inrichting van de openbare ruimte begint met duurzame houten speeltoestellen Acacia Robinia.
Houten speelelementen, speelsculpturen, waterspeelcombinaties, klim en klautertoestellen, parkmeubilair De Brabantse groothandel in speeltoestellen en houten buitenspeelgoed is van alle markten thuis. En beschikt bovendien over de knowhow om speelplaats inrichting in de openbare ruimte op de juiste wijze te realiseren.

Contacteer ons