Resultaten voor wat is er te doen vandaag in almere

Agenda VVV Almere.
Wat is er vandaag te doen? Jeugdtheater: Hans en Grietje 4. Kunstlinie Almere Flevoland, Almere. zaterdag 09 december 2017. Moeders hebben het vaak moeten zeggen: neem geen snoep aan van vreemden! En Hans en Grietje bewijst maar weer dat die moeders gelijk hebben. Kom langs op zondag 9 december in KAF.
Wat te doen in Almere Almere Centrum.
Wat te doen in Almere. Benieuwd wat er allemaal te doen is in Almere? Wil je een leuk dagje of weekendje uit, dan ben je in Almere zeker aan het juiste adres. Er is in de opkomende en bloeiende stad Almere namelijk altijd wel wat te doen.
Almere Buiten, Dagje Almere Buiten, wat te doen in Almere Buiten? De beste en leukste activiteiten DagjeWeg.NL.
Breng dan een bezoekje aan Woonboulevard Almere. Hier zijn veel woonwinkels onder één dak te vinden! Kinderboerderij de Beestenbende. geopend: s maandags gesloten. ALMERE-BUITEN, FLEVOLAND Bij kinderboerderij De Beestenbende in Almere-Buiten zijn héél veel vogels, konijnen, kippen en geitjes te vinden. Ook lopen er leuke kleine koeien en superlieve pony's' rond. Lasergame Gladiator Sports. geopend: geopend op afspraak of bel 31 06-53703880 / 036-7505705 voor meer informatie. ALMERE-BUITEN, FLEVOLAND Rennen en springen door het bos, terwijl in iedere hoek een laser ligt te wachten. Dat is outdoor lasergamen bij Gladiator Sports! geopend: elke dag geopend. ALMERE-BUITEN, FLEVOLAND Kies een strategische plek uit en schiet collega's' het verf voor de ogen. In Paintballpark Flevoland is keuze uit zeven speelvelden en één millenium Sup-Air veld in een groot bosgebied! Populair op DagjeWeg.NL. wat te doen? uitstapjes voor vandaag en morgen.
Wat te doen in Almere: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Beste bezienswaardigheden in Almere, Nederland. Wat te doen in Almere. Wat te doen in Almere. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters. Bedankt voor je belangstelling. Deze is functie is binnenkort beschikbaar.
Almere UITagenda.
Wat is er te doen? In de buurt. Word een échte Grill Master bij de Weber Grill Academy. woensdag 29 november 2017, 67 activiteiten in almere. Kijk ook bij.: 57 uitstapjes Almere. Sinterklaas puzzeltocht door het Almeerderhout. geopend: woensdag 29 november 2017. ALMERE, FLEVOLAND Kom vóór 5 december naar Buitencentrum Almeerderhout en zoek mee naar de verloren pakjes van Sinterklaas! Grabbel dan een cadeautje. Pietentraining met Survival Piet. geopend: maandag 20 november 2017 t/m maandag 4 december 2017. ALMERE, FLEVOLAND Leer klimmen, klauteren en pakjes bezorgen als een echte Piet bij Outdoorpark SEC Survivals. Tentoonstelling: 150 jaar Rode Kruis. geopend: zaterdag 16 september 2017 t/m zondag 17 december 2017, van 1100: uur tot 1700: uur. ALMERE, FLEVOLAND, VEILIGHEIDSMUSEUM PIT Veiligheidsmuseum PIT stelt Rode Kruisobjecten tentoon ter gelegenheid van 150 jaar Rode Kruis van 16 september t/m 17 december 2017. Once more, with feeling. geopend, dinsdag 5 september 2017 t/m zondag 7 januari 2018, van 1000: uur tot 2200: uur. ALMERE, FLEVOLAND Unieke Land Art-tentoonstelling: monumentale landschapskunstwerken en nieuwe performances voor het eerst in 40 jaar samen in KAF. Sinterklaas puzzeltocht door het Almeerderhout. vandaag nog gesloten, geopend op donderdag 30 november 2017.
Almere, Dagje Almere, wat te doen in Almere? De beste en leukste activiteiten DagjeWeg.NL.
Wat is er te doen in Almere? Vanaf 15 december 2017. Activiteit toevoegen Wat te doen? Bekijk de Almere UITagenda Wat te doen vandaag? Bekijk de dagje uit tips van de redactie. 16 december 2017 Workshop kerstdecoratie maken Workshop houtkloven Almeerderhout Workshop houtkloven Almeerderhout zaterdag 16 december 2017.
TIP: leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Almere.
Tussen al onze tips vind je vast iets leuks om te doen! PS: er zijn ook nog eens heel veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in Almere én Flevoland, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips! kinderen tot 4 jaar.
Alle evenementen in Flevoland op een rij.
Zondag 17 december tussen 14.00 en 19.00 uur is er voor jong en oud van alles te doen en te zien op het Stadslandgoed. Bezoek de levende kerststal in de Schaapskooi, een prachtig schouwspel uitgevoerd door Theaterschool Almere. Buiten de Schaapskooi zingt een authentiek Dickenskoortje mooie Christmas Carols.
agenda Almere.

Contacteer ons