Op zoek naar vandaag te doen in almere?

Agenda VVV Almere.
Wat is er vandaag te doen? Jeugdtheater: Hans en Grietje 4. Kunstlinie Almere Flevoland, Almere. zaterdag 09 december 2017. Moeders hebben het vaak moeten zeggen: neem geen snoep aan van vreemden! En Hans en Grietje bewijst maar weer dat die moeders gelijk hebben. Kom langs op zondag 9 december in KAF.
Almere Buiten, Dagje Almere Buiten, wat te doen in Almere Buiten? De beste en leukste activiteiten DagjeWeg.NL.
Breng dan een bezoekje aan Woonboulevard Almere. Hier zijn veel woonwinkels onder één dak te vinden! Kinderboerderij de Beestenbende. geopend: s maandags gesloten. ALMERE-BUITEN, FLEVOLAND Bij kinderboerderij De Beestenbende in Almere-Buiten zijn héél veel vogels, konijnen, kippen en geitjes te vinden. Ook lopen er leuke kleine koeien en superlieve pony's' rond. Lasergame Gladiator Sports. geopend: geopend op afspraak of bel 31 06-53703880 / 036-7505705 voor meer informatie. ALMERE-BUITEN, FLEVOLAND Rennen en springen door het bos, terwijl in iedere hoek een laser ligt te wachten. Dat is outdoor lasergamen bij Gladiator Sports! geopend: elke dag geopend. ALMERE-BUITEN, FLEVOLAND Kies een strategische plek uit en schiet collega's' het verf voor de ogen. In Paintballpark Flevoland is keuze uit zeven speelvelden en één millenium Sup-Air veld in een groot bosgebied! Populair op DagjeWeg.NL. wat te doen? uitstapjes voor vandaag en morgen.
Evenementen Almere Almere Centrum.
In Almere kun je je iedere dag optimaal vermaken. Buiten al het shoppen is namelijk altijd nog veel meer te doen. Aangezien Almere is omgeven door 42 kilometer kustlijn precies een marathon en uit vele stranden, jachthavens en prachtige natuurgebieden bestaat denk hierbij aan De Nieuwe Wildernis, is er in Almere ruimte voor talloze evenementen en activiteiten. Het is dan ook niet vreemd dat Almere een rijke geschiedenis heeft in het organiseren van bekende en populaire events. Zo gaat de jaarlijkse Challenge Almere Amsterdam tot op de dag van vandaag in Almere van start.
Alle evenementen in Flevoland op een rij.
Zondag 17 december tussen 14.00 en 19.00 uur is er voor jong en oud van alles te doen en te zien op het Stadslandgoed. Bezoek de levende kerststal in de Schaapskooi, een prachtig schouwspel uitgevoerd door Theaterschool Almere. Buiten de Schaapskooi zingt een authentiek Dickenskoortje mooie Christmas Carols.
Almere UITagenda.
ALMERE, FLEVOLAND Daag eens per maand je vrienden of familie uit voor een Sunday League discgolf bij Buitencentrum Almeerderhout in Almere! Een leuke zondagse bezigheid, met elke maand een prijs te winnen. Ook geschikt voor beginnende spelers. Populair op DagjeWeg.NL. wat te doen? uitstapjes voor vandaag en morgen.
Wat te doen in Almere Almere Centrum.
Wat te doen in Almere. Benieuwd wat er allemaal te doen is in Almere? Wil je een leuk dagje of weekendje uit, dan ben je in Almere zeker aan het juiste adres. Er is in de opkomende en bloeiende stad Almere namelijk altijd wel wat te doen.
TIP: leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Almere.
Tussen al onze tips vind je vast iets leuks om te doen! PS: er zijn ook nog eens heel veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in Almere én Flevoland, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips! kinderen tot 4 jaar.
Wat te doen in Almere: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
24 van 33 dingen om te doen in Almere. Vespa, scooter brommertours 1. 25 van 33 dingen om te doen in Almere. 26 van 33 dingen om te doen in Almere. 27 van 33 dingen om te doen in Almere.
EVENEMENTEN VANDAAG te doen in almere.
Weekmarkt in regio 036 marktkramen Almere vandaag vanaf 0800: uur tot tot 15-12-17 1200: uur week markt. Weekmarkt in Flevoland Koopavond Almere Haven. Koopavond in regio 036 vrijdagavond Almere 15-12-17 1800: tot 15-12-17 2100: uur winkels open koopavond. Koopavond in Flevoland Koopavond Almere Buiten.

Contacteer ons