Resultaten voor uit in almere vandaag

Alle evenementen in Flevoland op een rij.
Zondag 11 februari organiseert Sportstudio Buiten een te gek gratis sport en dansevenement in de sporthal van het zwembad in Almere Buiten. Helemaal uit je dak gaan en meedoen aan vier gratis work outs onder begeleiding van gediplomeerde master presenters!
Agenda VVV Almere.
Eten en Drinken. Wat is er vandaag te doen in Almere? Kunstlinie Almere Flevoland, Almere. Cabaret: Tineke Schouten. donderdag 15 februari 2018. Op donderdag 15 februari staat Tineke Schouten met haar nieuwste show in het theater van KAF. Bestel je kaarten via de website van KAF. Kunstlinie Almere Flevoland, Almere. Cabaret: Jasper van Kuijk. donderdag 15 februari 2018. Op donderdag 15 februari staat Jasper van Kuijk in het theater van KAF. Bestel je kaarten via de website van KAF. De nieuwe bibliotheek Stad, Almere. donderdag 15 februari 2018. Op donderdag 15 februari vindt er een bijeenkomst plaats van MensInAlmere in bibliotheek Stad. Apollo Hotel, Almere. Valentijn Arrangement Apollo Hotel. Meerdere data vanaf: wo 14 februari 2018 t/m zo 18 februari 2018. Een keer op een andere manier Valentijnsdag vieren? Bezoek Bierfabriek Almere met een lekker 3-gangen diner en buik daarna uit in één van de hotelkamers.
Almere vandaag uitjes Activiteiten, uitgaanstips en dagje weg in Almere Uitgaan Almere.
Meld je nu gratis aan en blijf op de hoogte van verrassende evenementen en de leukste tips voor een dagje weg. Meer dagje uit tips in Almere. Attracties Evenementen Museum Exposities Muziek Sport Spel Theater Film. Toon alle locaties in Almere.
Kidsproof Almere, alle kinderactiviteiten en uitjes voor kinderen bij jou in de buurt.
Van een spannende speurtocht of een dagje zwembad gaan de meeste kindjes al uit hun dak. Voor papas en mamas die de centjes liever sparen, hebben wij onze favoriete lowbudget uitjes in Flevoland opgezocht allemaal onder de 5 euro! Zoek in onze uitagenda.: Vind de leukste uitjes met kinderen in onze uitagenda.: Of bekijk alle uitjes in Almere.: Bekijk de volledige uitagenda. Deze week in Almere. Kids Eiland maandag! maandag 15 januari Kom je vandaag naar Kids Eiland?
TIP: leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Almere.
zaterdag 17 februari Samen met je kind acrobatische bewegingen en houdingen leren in een doek bij FIT! Wellness Lees meer. Kids Eiland zondag! zondag 18 februari Kom je vandaag naar Kids Eiland? De indoorspeeltuin in het centrum van Almere! De hoge Drakenboom.
Home Kunstlinie Almere Flevoland.
Expo SMIB WORLDWIDE. een platform gecreëerd door een creatief collectief uit de Bims. 16 za dec 10.00 UUR Once more, with feeling. Expo Unieke Land Art-tentoonstelling Once more, with feeling. Monumentale landschapskunstwerken en nieuwe performances voor het eerst in 40 jaar samen in KAF. 16 za dec 15.00 UUR Birthday Play. Boek je eigen LEGO-feestje! 16 za dec 20.15 UUR. Musical Musical Almere.
Almere Wikipedia.
Almere Haven Festival. Voor de Floriade 2022 werd in september 2011 de kandidatuur opengesteld, waarop zeven kandidaten zich aanmeldden: de regio Rivierengebied, de regio Noord-Holland-Noord, de gemeente Almere, de gemeente Amsterdam, de regio Boskoop, de gemeente Groningen en de Coöperatie Flevoland 2022 uit Lelystad. De Nederlandse Tuinbouwraad besloot na een eerste selectieronde om aan vier kandidaten te vragen een bidbook te maken waarin de plannen verder worden uitgewerkt. De vier kandidaten voor de Floriade 2022 waren de gemeente Almere, de gemeente Amsterdam, 20 de regio Boskoop en de gemeente Groningen. In september 2012 maakte de Tuinbouwraad bekend dat de Floriade 2022 in Almere gehouden wordt. De kandidatuur van Almere voor de Floriade 2022 is ontstaan vanuit het burgerinitiatief Almere" Vandaag" 22 en geeft invulling aan het motto Mensen" maken de stad, waarnaar verwezen wordt in de Almere" Principles.
Nieuws Almere vandaag.
Nieuws uit Almere embedden. Embed code voor nieuwsblok tonen. Plak deze code in je website.: script typetext/javascript" srchttps//www.hetnieuws.in/almere.js/script: noscripta hrefhttps//www.hetnieuws.in/almereHet: nieuws in Almere/abr / a hrefhttps//www.hetnieuws.in/Regionaal: nieuws in Nederland/a/noscript. Widgets WordPress en Joomla. Meest gedeelde artikelen. Pagina 1 van 1 artikel. Volg @nieuws_almere op Twitter. Station: Meetstation Lelystad. Temperatuur: 115, C. Regen: 0 mm. Windstoten: 12 m/s. Veel vertraging voor treinreizigers door werk aan het spoor. NOORD-HOLLAND Op meerdere trajecten is het dit weekend hommeles voor wie met de trein wil reizen. Door werkzaamheden lopen reizigers vandaag en morgen vertraging op, waarschuwt de NS.Dat geldt onder meer voor de trajecten Enkhuizen-Zaandam en Hoorn-Heerhugowaard.

op 24-06-2017 open. op 25-06-2017 open. op 26-06-2017 open. op 27-06-2017 open. op 28-06-2017 open. op 29-06-2017 open. op 30-06-2017 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.

Contacteer ons