Resultaten voor pro almere almere

Pro Almere heeft nieuwe radiostudio Omroep Almere.
Met nieuws voor de jongeren van groot Almere met ook een eigen jongeren radio thema kanaal. Informatie over de uitzendingen van Pro Almere en hun items kun u vinden op de website Omroep Almere in de radiogids onder aan de pagina.
Praktijkonderwijs.
De leerlingen uit de OB-A, OB-B en OB-C groep zijn om 12.40 uit. De leerlingen van de AO-groep zijn om Lees meer. wo 25 nov. Anti-pest protocol 2014-2016! Anti Pestprotocol Almere College Dronten versie 08-04-15. maart 2016 ma di wo do vr za zo.
Vacatures Praktijk Onderwijs Almere PrO in Almere.
Vacatures bij Praktijk Onderwijs Almere PrO. Over Praktijk Onderwijs Almere PrO. PrO Almere is een school voor praktijkonderwijs waar les wordt gegeven aan bijna 550 moeilijk lerende jongeren tussen de 12 en 19 jaar. De school is gevestigd op verschillende locaties in Almere.
Sociale kaart gemeente Zeewolde Praktijkonderwijs Almere Locatie Almere-Stad Pro Almere.
Praktijkonderwijs Almere Locatie Almere-Stad Pro Almere. School voor voortgezet onderwijs praktijkonderwijs. Lees meer op www.proalmere.nl. 12 tot 18 jaar. Gecontracteerd door gemeenten. Bachweg 7 1323BA Almere. Postbus 10315 1301AH Almere. Lees meer over. Kloppen de gegevens van deze organisatie niet meer?
JS Bachweg 7 db.
De locatie aan de J.S. Bachweg is ruim en is centraal gesitueerd in Almere Stad dicht bij de Stedendreef doorgaande weg sportfaciliteiten en het Koningin Beatrixpark. Hier komen jongeren met een lichte verstandelijke beperking die voor hun gedragsproblemen baat hebben bij behandeling.
Home Pro Almere.
Op 12 november begint de toetsperiode voor leerlingen van PrO Almere. Het gaat hier zowel om praktijktoetsen als om theoretische toetsen. De toetsresultaten worden later dit jaar tijdens de driehoekgesprekken met ouders besproken. PrO Almere Postbus 10315, 1301 AH Almere.
Gezonde School vignet voor Pro Almere uit handen van wethouder Peeters.
Gezonde School vignet voor Pro Almere uit handen van wethouder Peeters. Wethouder René Peeters overhandigt namens GGD Flevoland op 28 maart het vignet Gezonde School aan PrO Almere, op de locatie J.S. De school voldoet aan alle criteria om zich een Gezonde School te mogen noemen.
Zoek en vergelijk Praktijkonderwijs Almere, locatie Almere-Buiten Onderwijsinspectie.nl.
Bekijk deze school op Scholenopdekaart.nl. Praktijkonderwijs Almere, locatie Almere-Buiten. Tom Poesstraat 2 1336 AE Almere Opleiding Status toezicht Acties. Volg updates over deze school. De kwaliteit van het onderwijs van vestiging Praktijkonderwijs Almere, locatie Almere-Buiten in Almere, afdeling PRO, is voldoende.
Leren door doen Online scholengids Almere.
Je kunt alleen terecht op PrO Almere als je een Toelaatbaarheidsverklaring Praktijkonderwijs hebt. We nodigen jou en je ouders van harte uit om een bezoek te brengen aan onze school tijdens de open avonden. Je kunt dan zelf ontdekken wat PrO Almere voor jou kan betekenen.

Contacteer ons