Meer resultaten voor almere buiten activiteiten

Top 10 activiteiten in de buurt van station Almere Buiten.
Wat te doen in Almere. Activiteiten in de omgeving van station Almere Buiten. Wat te doen in de buurt van station Almere Buiten. 3 van 11 Recreatie en spellen in Almere. Koopmanstraat 3 basement of FINN, 1315 HD Almere Nederland.
Top 21 Romantische Uitjes Dingen Om Te Doen In Almere.
Drink een fles glas wijn bij G'vine' de wijnbar van Almere. Activiteiten voor stelletjes. Ga samen klimmen en abseilen bij Fun Forest in Almere. Eventueel kan je zelfs kinderen meenemen als je die al hebt. 13: Je kan net iets buiten Almere in Almere Buiten, bowlen met z'n' tweeën bij Bowling Almere ook al zo'n' toepasselijke naam.
Kerken in Almere Levend Water Kerk AlmereLevend Water Kerk Almere.
Kringen, bijbelstudies en commissies. Gemeente project 2014. Kerken in Almere. Youth for Christ Almere. Kerken in Almere. Naast Levend Water Almere bevinden zich binnen almere nog vele andere kerken. onder andere de volgende gemeentes / kerken.: Volle Evangelie Gemeente Bribi.

op 25-12-2018 open. op 26-12-2018 open. op 27-12-2018 open. op 28-12-2018 open. op 29-12-2018 open. op 30-12-2018 open. op 31-12-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Activiteiten in en om Almere SEC Survivals.
Op een afstand van 5 autominuten of 30 minuten wandelen vanaf SEC Survivals vindt u een aantrekkelijk aanbod aan activiteiten. Onder andere een horeca-gelegenheid, stadsboerderij, natuurcentrum, stichting AAP, landgoedwinkel, en op zaterdagochtend een boerenmarkt. Kemphaanpad 4 Almere 036-5309980. Binnen 10 minuten bent u in het stadshart van Almere met een breed aanbod aan winkels, horeca en architectuur. Koopavond Almere stad: donderdagavond. Almere Buiten en Almere Haven: vrijdagavond.
Centrum Almere Buiten vól Kidsproof Kinderactiviteiten! Omroep Almere.
Het Kinderfeest vindt plaats op en rond het Globeplein en Rio de Janeiroplein in het centrum van Almere Buiten. De toegang is gratis. Voor een beperkt aantal activiteiten wordt een kleine bijdrage in de materiaalkosten gevraagd. Om deel te nemen aan de activiteiten is een strippenkaart nodig.
Vakantie-activiteiten Jeugdland-Stad.
Verder is het zo dat we in de schoolvakanties bol staan van de activiteiten. Vooral de in de zomervakantie hebben we heel veel extra activiteiten, deze activiteiten hebben we in heel Almere al een vaste naam: Vakantiefun. De vakantie activiteiten organiseren we al enkel jaren onder deze naam en worden zeer druk bezocht.
Onze activiteiten.
Toon locatiemenu Onze activiteiten. Humanitas Thuisadministratie: ordening van administratie, o.a. Als je door welke reden dan ook het overzicht over je financiën bent kwijtgeraakt, helpt een vrijwilliger van Humanitas je weer op weg. Buiten-RIC: hulp aan ex-gedetineerden bij het weer op de rails krijgen van hun leven. Vanuit het Buiten-Re-integratiecentrum bieden Humanitas-vrijwilligers een luisterend oor en geven praktische informatie. Gedetineerdebezoek: contact tussen gedetineerden en de wereld buiten.
Hotel, restaurant, live cooking, arrangementen Hotel Almere.
Ons enthousiaste team zorgt dat alles aan uw event tot in de details geregeld is. Of het nu gaat om een training, een meerdaags congres of de dag van uw leven; uw bruiloft, Hotel Almere is voor iedere gelegenheid dé locatie!

Contacteer ons