Resultaten voor almere buiten activiteiten

Alle evenementen in Flevoland op een rij.
Zondag 17 december tussen 14.00 en 19.00 uur is er voor jong en oud van alles te doen en te zien op het Stadslandgoed. Bezoek de levende kerststal in de Schaapskooi, een prachtig schouwspel uitgevoerd door Theaterschool Almere. Buiten de Schaapskooi zingt een authentiek Dickenskoortje mooie Christmas Carols.
Top 10 activiteiten in de buurt van station Almere Buiten.
Activiteiten in de omgeving van station Almere Buiten. Activiteiten in de omgeving van station Almere Centrum. Activiteiten in de omgeving van station Almere Muziekwijk. Activiteiten in de omgeving van station Almere Oostvaarders. Activiteiten in de omgeving van station Almere Parkwijk.
Buitenmere DoeMere EVENEMENTEN.
BuitenFestival, evenement, Muziek. Meet Greet Politie Almere Buiten. Op 6 mei 2017 kun je weer een bezoek brengen aan de Politie Almere Buiten op het evenemententerrein. 02 april 2017. Comments are off. evenement, Meet Greet, Politie. Activiteiten April 2017. Woensdag 29 Maart Paasknutselen op het Globeplein; Schilder en versier een prachtig paasei.
Kidsproof Almere, alle kinderactiviteiten en uitjes voor kinderen bij jou in de buurt.
Ik vind hem fijn, die decembermaand. Buiten is het koud, binnen maak je het extra gezellig. 15 favoriete kerst-uitjes door heel NL! Onze jaarlijkse kerstvakantie-special staat weer vol met te gekke uitjes en activiteiten voor de kerstvakantie! Zoek in onze uitagenda.: Vind de leukste uitjes met kinderen in onze uitagenda.: Of bekijk alle uitjes in Almere.:
Almere Buiten, Dagje Almere Buiten, wat te doen in Almere Buiten? De beste en leukste activiteiten DagjeWeg.NL.
We gaan met volwassenen en kinderen. Geen gratis activiteiten. zoek opnieuw wis zoekfilter. Almere-Buiten 6 uitstapjes. Wat is er te doen? In de buurt. Jumpen in Almere! Dagje of weekendje Almere-Buiten wat te doen? Uitstapjes Almere-Buiten 6. Bed en Breakfast Sub 7.

op 24-06-2017 open. op 25-06-2017 open. op 26-06-2017 open. op 27-06-2017 open. op 28-06-2017 open. op 29-06-2017 open. op 30-06-2017 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
TIP: leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Almere.
Kerst bij Batavialand. Geniet van jouw vrije dagen met de winterse activiteiten van Batavialand! totaal 315 resultaten. Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 volgende pagina. vrijdag 15 december Elke vrijdag wordt er een half uurtje voorgelezen voor peuters in de bibliotheek in Haven! vrijdag 15 december Vrijdag Blijdag in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde! vrijdag 15 december Eerst de film: Aquarius AL, daarna lekker een broodje eten! Opening Rataplan Markerkant. vrijdag 15 december Feestelijke opening van een nieuwe kringloopwinkel in Almere van Rataplan. Welk koopje ga jij scoren? Winter Village Almere 2017. vrijdag 15 december Winter Village Almere tovert het Forum om tot een prachtig winters dorp! zaterdag 16 december Elke maand gratis kinderworkshops in de Foodpassage in Almere! Disney On Ice 2017. zaterdag 16 december Vier betoverende werelden in één fantastische ijsshow! Daar moet je bij zijn! Maak je eigen kerstkaarten! zaterdag 16 december Hoe leuk is dat, je eigen kerstkaarten ontwerpen bij CityMall Almere in de foodpassage! Programmeer een Kerstgame. zaterdag 16 december Nu bij de nieuwe Bibliotheek! 21ToolKit: Programmeer je eigen Kerstgame 7 Lees meer. zaterdag 16 december Eén en al gezelligheid! De Kerstmarkt in Almere Buiten staat weer vol kraampjes, muziek en theater Lees meer.
Agenda VVV Almere.
Kunstlinie Almere Flevoland, Almere. zaterdag 09 december 2017. Hans Grietje komen naar KAF op 9 december om je kids te verrassen met een kindervoorstelling en daarna te ontmoeten met een meet amp; greet. Voel en beleef rondleiding bij Almere Jungle.
Evenementen Almere VVV Almere.
Ook in 2017 vinden er in Almere weer heel veel leuke evenementen plaats! Op sportief, muzikaal en cultureel gebied is er weer een aantrekkelijke kalender samengesteld. De evenementen zetten de stad op de kaart, zorgen voor het trekken van bezoekers van buiten en uiteraard zijn het festivals die voor Almeerders leuk zijn om te bezoeken.

Contacteer ons