Meer resultaten voor evenementen almere vandaag

Nickelodeon Familie Festival Zondag 26 augustus, Almere Strand.
Op zondag 26 augustus wordt het strand van Almere volledig omgetoverd tot het Nickelodeon Familie Festival! Een prachtig festivalterrein op het Almeerderstrand met onder andere een schitterend podium aan het water waar bekende Nederlandse artiesten met live band optreden, een gigantisch reuzenrad, een area met dance battles, nog een podium met populaire artiesten en nieuw talent, een meet and greet corner waar je Nickelodeon-helden zoals SpongeBob SquarePants en PAW Patrol ontmoet en de tofste en grootste springkussens.
Agenda evenementen welkom op www.olympischstadion.nl.
Het laten branden van de vlam wordt mede mogelijk gemaakt door het Olympisch Stadion, in samenwerking met De Coolste Baan van Nederland. Het branden van de vlam van het Olympisch Stadion wordt tevens live getoond via 10 digitale masten van Interbest.
Almere Wikipedia.
Redmond O'Hanlon' De Groene Stad 2018. Binnen de grenzen van de gemeente Almere worden enkele grootschalige evenementen georganiseerd. Almere Haven Festival. Voor de Floriade 2022 werd in september 2011 de kandidatuur opengesteld, waarop zeven kandidaten zich aanmeldden: de regio Rivierengebied, de regio Noord-Holland-Noord, de gemeente Almere, de gemeente Amsterdam, de regio Boskoop, de gemeente Groningen en de Coöperatie Flevoland 2022 uit Lelystad. De Nederlandse Tuinbouwraad besloot na een eerste selectieronde om aan vier kandidaten te vragen een bidbook te maken waarin de plannen verder worden uitgewerkt. De vier kandidaten voor de Floriade 2022 waren de gemeente Almere, de gemeente Amsterdam, 20 de regio Boskoop en de gemeente Groningen. In september 2012 maakte de Tuinbouwraad bekend dat de Floriade 2022 in Almere gehouden wordt. De kandidatuur van Almere voor de Floriade 2022 is ontstaan vanuit het burgerinitiatief Almere" Vandaag" 22 en geeft invulling aan het motto Mensen" maken de stad, waarnaar verwezen wordt in de Almere" Principles.
Nationale Sportevenementenkalender Sportevenementen in Nederland.
Bid en Ambitie. Evenementen van sportbonden, steden en organisatoren die in zich bidprocedure bevinden of als ambitie zijn genoemd, staan opgenomen op de Nationale Sportevenementenkalender. Voor een overzicht van alle bid en ambitie evenementen tussen nu en 2025 klik hier.
Uit In Almere Cultuurfonds Almere.
Uit In Almere is dé culturele uitagenda van Almere. Op het platform vind je voorstellingen en evenementen van zowel onbekende als reeds gevestigde cultuurmakers, amateur en professioneel. Naast de website met uitagenda verschijnt er regelmatig een magazine en is er een programma op radio en tv. Uit In Almere is een samenwerking tussen Cultuurfonds Almere, DOCA, Almere City Marketing, Almere Vandaag en Media036.
Almere vandaag uitjes Activiteiten, uitgaanstips en dagje weg in Almere Uitgaan Almere.
Meld je nu gratis aan en blijf op de hoogte van verrassende evenementen en de leukste tips voor een dagje weg. Meer dagje uit tips in Almere. Attracties Evenementen Museum Exposities Muziek Sport Spel Theater Film. Toon alle locaties in Almere.
Homepage Strandfestival ZAND zaterdag 24 augustus 2019.
De Salsa/Latin Agenda voor Salsa, Kizomba, Bachata, Latin muziek en meer.
De 12 Ambachten in Zeist Salsa/Bachata/Merengue/Kizomba Fees 171. Come Dance Salsa Zeist. Latin Salsa agenda volgende week. Salsa dansen in de stad. Amsterdam, Arnhem, Breda, Den-Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen-stad, Hengelo, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht-stad, Venlo, Zwolle., Latin events van vandaag.
Bier agenda kalender Bier activiteiten in Nederland België biernet.nl.
In deze bier agenda staan diverse evenementen die allemaal met bier te maken hebben. Organiseer je een evenement of weet je dat iets mist? Voeg deze dan gratis toe. Meld een evenement aan voor de bieragenda. Gebruik de zoekfunctie om te filteren op evenementen.

Contacteer ons